Pályázz kiselőadással és legyen tiéd 50 ezer forint!

By 2019-03-27aktuális

A Budapesti Református Cigány Szakkollégium (RefoRom) a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium kiemelt partnerségével „Magam mondom el!” címmel szervezi meg idén, 2019. május 3-án a Roma Szakkollégiumok Országos Tudományos, Ismeretterjesztő Konferenciáját.

A konferencia megvalósításában szakmai együttműködő partnereink még a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE), és a Wáli István Református Cigány Szakkollégium (WISZ).

A RefoRom 2019. május 3-án, Szegeden megvalósuló „Magam mondom el!” című Roma Szakkollégiumok Országos Tudományos, Ismereterjesztő Konferenciájának célja a magyarországi cigányság társadalmi felzárkózási és identitás kérdéseinek körüljárása; a RefoRom ennek keretein belül kíván elsősorban a Roma Szakkollégiumok Egyesületében tag roma szakkollégiumok felsőoktatási hallgatói számára 15 perces előadói lehetőséget kínálni.

A pályázat eredményeként kiválasztott szakkollégisták közül a konferencián a hallgató által nyújtott előadása és teljesítménye, valamint a zsűri véleménye alapján az első három legjobb előadást tartó hallgató 50.000 forint jutalomban/díjazásban és a közönség szavazat alapján egy ismeretterjesztő témakörben előadó hallgató ugyan ilyen mértékű különdíjban részesül. A pályázatok elbírálási feladatait és a konferencián előadott teljesítmény értékelését a szervezők és szakmai együttműködő partnereik által delegált zsűri végzi.

A pályázat témájáról, módjáról és benyújtási határidejéről, kötelező mellékleteiről és elbírálásáról ide kattintva kaphattok több információt.

Pályázatra fel!

Kövess minket Facebookon!

Instagramon is ott vagyunk!

Skip to content