Intenzív angol nyelvi táborban vettek részt hallgatóink Alsóörsön

By 2019-07-30aktuális

Ha nyár, akkor vakáció, napfény, Balaton! És mivel reforomosokról van szó, a tanulás sem hanyagolható el. Hallgatóink nemrég egyhetes, intenzív angol nyelvi táborban jártak Alsóörsön. 

Istennek hála csodálatos idő köszöntött a magyar tenger északi partján található üdülőtelepülésre július közepén, ahol a szakkollégisták nem csak a kellemes vízben mártózhattak meg, és fedezhették fel a környék nevezetességeit, de agytekervényeiket is megdolgoztathatták a RefoRom első angol nyelvi táborában.

A hallgatók az intézmény megnyitása óta jelzik, mekkora segítség számukra az idegennyelvi oktatás tanév közben – a RefoRom munkatársi csapata idén saját angol tanárral bővült, de lehetőség adódott anyanyelvi oktató segítségét igénybe venni -, melynek hatékonysága a megszerzett nyelvvizsgák és az ennek (is) köszönhető diplomák növekvő számában mérhető.

A táborban szintén anyanyelvi tanár segítette a reforomosokat az előrehaladásban, interaktív nyelvórák és közösségi foglalkozások keretein belül, akik hazatérve testileg, lelkileg és szellemileg felfrissülve folytathatják a nyári szünetet.

 

Kövess minket Facebookon!

Instagramon is ott vagyunk!

Skip to content