Jónás Rezső: Büszke vagyok, hogy a RefoRom tagja lehetek!

By 2020-04-21aktuális

Jónás Rezső vagyok, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-zongora szakos, végzős hallgatója. A 2018-2019-es tanévtől vagyok a Reforom büszke tagja.

Ez alatt az idő alatt, nekem ez a közösség, nagyon sok pozitív élményt, tapasztalatot, kapcsolatokat, és nem utolsó sorban, nagyon jó barátságokat nyújtott, nem csak a tanulókkkal, de a vezetőséggel és az intézmény dolgozóival egyaránt.

Nem nagyon emlékszem, hogy életemben láttam volna még egy ilyen közösséget, akik ennyire összetartóak, és külön-külön nagyon nagy figyelmet fordítanak egymásra. Büszke vagyok, hogy egy ilyen emberekből álló csoport tagja lehetek.

Számomra a Reforom nagy segítséget nyújtott, önismeret és az életben való tapasztalatszerzés terén is. Mindezt különböző kurzusok és műhelyek megszervezésével, melyek több területen, nagyban segítik a diákok fejlődését.

Nekem személyes kedvenceim a bibliaműhelyek, ugyanis nagyon fontosnak tartom, hogy fiatalok körében sokkal többet essen a Bibliáról, a hitről és Istenről. A RefoRomban ezt is megkaphatjuk.

Az intézményt egyaránt ajánlom romák és nem romák számára is, hiszen itt nem az számít, hogy honnan jöttél, hanem hogy milyen ember vagy, és hogy hogyan tudod a közösségben kivenni a részedet mindenből.

Ráadásként említeném, hog a RefoRom ingyenes nyelvtanulási lehetőséget nyújt minden hallgatója számára, amely nagyon nagy segítség a diploma megszerzéséhez – mi több, ösztöndíjban is részesülhet az ember.

Köszönöm, hogy a Budapesti Református Cigány Szakkollégium tagja lehetek!

Szöveg: Jónás Rezső

Kövess minket Facebookon!

Instagramon is ott vagyunk!

Skip to content