Jónás Rezső: Fontosnak tartom, hogy az emberek Istenre bízzák a dolgaikat

By 2020-04-14aktuális

Számomra mindig is evidens volt, hogy Isten és hit nélkül az élet teljesen más, mi több, hiányos.

Mindíg úgy éltem az életemet, hogy Isten volt az első, akihez segítségért fordultam, ő volt az, akinek elsőnek köszönetet adtam azért, amit kaptam az életben.

Természetesen mindenkinek vannak hullámvölgyek az életében, amikor úgymond kevesebbet foglalkozik Istennel, kevesebbet imádkozik. Tapasztalatból mondom, hogy nagyban befolyásolja a mindennapokat.

Engem, ha nem imádkozom, bűntudat tölt el, és igyekszem arra törekedni, hogy mindig Isten legyen az, aki által arra az útra térek, amely számomra mefelelő.

Csak ő tudja, hogy kinek milyen utat szán, ezért fontosnak tartom, hogy az emberek Istenre bízzák akár a mindennapi, apró dolgok kimenetelét is.

Nagyon fontosnak tartom azt is, hogy a szülők, gyermeküket már fiatal korában, tudatosan neveljék a keresztyén, Istenben és Jézusban való hitre.

Zenészként a komponálásban, és egy bizonyos darab előadásában is Istentől kérek segítséget, ő vezeti a lelkem, és ez által olyan dinamikát tudok adni a műnek, amellyel hozzáadok, és nem elveszek az értékéből.

Szöveg: Jónás Rezső

Kövess minket Facebookon!

Instagramon is ott vagyunk!

Skip to content